Ostatní služby

Zprostředkování předprodeje vstupenek

Organizátoři akcí mohou využít služby předprodeje vstupenek na akce lokálního charakteru (koncerty, plesy, divadla apod.).
Mezi informačním centrem a organizátorem akce je sepsána Smlouva o distribuci vstupenek a Předávací protokol.
Předprodej nabízíme za úplatu-provizi ve výši 5 % z ceny vstupenky. Vyúčtování probíhá vždy po skončení akce a utržená částka po odečtení provize je převáděna bezhotovostně na bankovní účet organizátora.

Redakce měsíčníku KAM v Kyjově a okolí

Informační centrum slouží také jako redakce měsíčníku KAM v Kyjově a okolí, kde můžete zdarma zveřejnit akce z oblasti společenského dění na Kyjovsku. Příspěvky zasílejte elektronicky na kamvkyjove@email.cz, poštou, nebo hlaste osobně na informačním centru.

Datum uzávěrky pro každý měsíc sledujte na poslední stránce KAMu.

Správa webových portálů

Podnikatelé v oblasti cestovního ruchu (ubytování, stravování, ostatní služby) mají možnost zdarma prezentovat svoje zařízení (včetně zřízení aktivního odkazu) na webových portálech: www.mestokyjov.cz a www.slovacko.cz (podrobnosti v informačním centru na tel. 518 323 484).
Pořadatelé kulturních, společenských a sportovních akcí mohou prostřednictvím informačního centra zveřejnit svoje akce v Kalendáři akcí na následujících webových stránkách: www.jizni-morava.cz  a www.mestokyjov.cz. Podrobnosti v Informačním centru na tel. 518 323 484.

Prezentace a propagace města

Mezi hlavní činnosti informačního centra patří prezentace a propagace města. Pracovníci tuto činnost vykonávají poskytováním informací o městě a regionu, prodejem propagačních materiálů, předmětů a suvenýrů s tématikou Kyjova i regionu, prodejem lokálních produktů, vytvářením, vydáváním a poskytováním propagačních materiálů a prospektů, správou webových portálů a účastí na veletrzích cestovních ruchů.

Přiložené soubory